Landelijke sierschouwen - Klassieke sierschouwen | Vuur en Vlam

Landelijke sierschouwen - Klassieke sierschouwen

Een gezellige woonkamer komt helemaal tot zijn recht met een mooie sierschouw. Sierschouwen bestaan in veel verschillende vormen en stijlen. Wij ontwerpen en plaatsen zowel moderne sierschouwen als klassieke en landelijke sierschouwen.

Maar laat u niet misleiden door de term klassiek. Een niet overdreven versierde stijlschouw past ook perfect in een modern interieur.

Er bestaan heel wat mogelijkheden om een klassieke of landelijke sierschouw in uw woonkamer te integreren. Niet alleen het uiterlijk, de stijl en de vormgeving bepalen het uitzicht. Ook de toepassing speelt een belangrijke rol.

U kan uw sierschouw gebruiken met verschillende modellen inbouwhaarden, gashaarden, inbouwcassettes, kachels of als een goeie ouwe open haard. Uiteraard zorgen wij ook voor het leveren, plaatsen en in dienst stellen van deze verschillende soorten kachels en toepassingen.

Sierschouwen: stijlen en materialen

Stijl en uitzicht worden bepaald door het soort materiaal dat gebruikt wordt. Natuursteen zoals zandsteen, witsteen, kalksteen, composiet, marmer, graniet, ... alle materialen hebben hun specifieke eigenschappen en zorgen voor een unieke uitstraling. Door de precieze bewerkingen met de modernste machines garanderen we u een perfecte afwerking van deze natuurstenen.

U kan bij ons sierschouwen kiezen uit heel wat klassieke stijlen. Denk maar aan landelijke en Engelse of Franse sierschouwen.

Kom gerust eens langs in onze gezellig ingerichte toonzaal. Kiezen is niet zo moeilijk en wij helpen en adviseren u graag om uw sierschouw mooi te combineren tot een persoonlijk geheel. Door onze eigen plaatsingsdienst zorgen wij ervoor dat uw sierschouw op een vakkundige manier wordt afgewerkt.

Sierschouw in arduin met luna gold+ 1000DV M-Design
Optifire 764 doorkijkhaard Bodart & Gonay met stijlschouw in witsteen Massangis
Derby hidden door Bellfires met gele achterwand
Venus 730 M-Design met stijlschouw in witsteen Massangis Anciento
Derby hidden door Bellfires met haardplaat
Stijlschouw in Cremo Bello met Venus 730 green M-Design
Stijlschouw met York Small Bellfires
Klassieke sierschouw in witsteen met Bellfires Derby 3 met floating frame en stalen vlakke wanden
arduin sierschouw met Classic Bell Medium
arduin sierschouw met Classic Bell Small
kader met Smart Bell
houten sierschouw met Derby Floating Frame