Gashaarden M-Design

M-design is het merk bij uitstek voor gashaarden met hoog rendement, een primeur op gebied van gas.

Het HR+-label is een kwaliteitslabel dat wordt toegekend door de Gasgemeenschap. Het verzekert dat deze toestellen een uitstekend rendement halen. Concreet betekent dit dat minstens 85% van de gebruikte energie omgezet wordt in nuttige warmte. Een zuinige keuze!

HR+ = rendabel + betrouwbaar
Toestellen met een HR+-label zijn verplicht voorzien van een thermostatische temperatuurregeling, zijn CE gekeurd en voldoen aan de Belgische veiligheidsnormen.

Het HR+-label staat dus niet alleen garant voor een hoog rendement en een rationeel energiegebruik, maar ook voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De meeste modellen van M-Design zijn hoog rendement gashaarden.

Ook geschikt voor lage-energiewoningen

De branders in de Diamond reeks zijn uitgerust met een wave brander.  Zo kunt u het rendement en verbruik aanzienlijk verminderen als u deze stand instelt.  De vlammen gaan gewoon hoger en lager branden volgens een patroon in ’t fabriek ingesteld of volgens uw eigen gemaakt patroon met uw i-phone of ipad.

Bij de grootste modellen bestaat de brander uit verschillende delen die apart kunnen bediend worden om zo het verbruik en vermogen nog te reduceren. Daardoor kunt u toch nog genieten van een aangename warmte bij een lange, sierlijke haard.

De gashaarden Diamond bestaan  in 4 verschillende concepten, met telkens een ruime keuze modellen.

Technische fiches op aanvraag te verkrijgen.