Gashaarden Bellfires

Bellfires biedt een uitgebreid en gevarieerd gamma gesloten sfeerhaarden op gas aan voor nieuwe schouwen en wanden. De gashaarden (4 modellen) met open verbranding vervolledigen het gamma en zijn geschikt om in te bouwen in een bestaande sierschouw of open haard.

Voor decoratie in de haard hebt u de keuze tussen kleine witte keien, iets grotere grijze keien of keramische houtblokken in combinatie met schilfers.

Gesloten gashaarden / sfeerhaarden

Alle gashaarden worden vervaardigd met de grootste zorgen en er worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt. De mogelijke combinatie zijn enorm en er wordt telkens een uniek pakket samengesteld volgens de wensen van de klant. 

Op gebied van design is een nieuw concept ontwikkeld met de naam Floating Frame. Dit is gebaseerd op het optisch laten zweven van een 8 mm profiel waarachter het keramisch glas is gemonteerd. Hierdoor ervaart u het vuur als een echte open haard.

Daarnaast is er een volledig nieuw Hidden Door systeem ontwikkeld met gescreende zwarte glasranden voor een zeer modern en strak uiterlijk.

Het gamma is zo groot en divers dat het bijna onmogelijk is om hier uw gewenste haard niet in terug te vinden.